Mia Farrow tvrdí, že otcom jej syna môže byť Frank Sinatra

NETKY.SK • 3 Október 2013, 19:28 • 2 min
Mia Farrow tvrdí, že otcom jej syna môže byť Frank Sinatra

NEW YORK - Americká herečka Mia Farrow sa vyjadrila, že otcom jej syna Ronana môže byť zosnulý spevák a jej bývalý manžel Frank Sinatra. Šesťdesiatosemročná hviezda to povedala v rozhovore pre novembrové číslo amerického magazínu Vanity Fair.

slovakia

left justify in out

Keď sa jej spýtali, či pripúšťa takúto možnosť, odpovedala, že je to možné a tiež dodala, že sa so Sinatrom v skutočnosti nikdy nerozišli. Herečka však doteraz ako otca spomínaného Ronana uvádzala režiséra a tiež bývalého partnera Woodyho Allena, ktorý sa k správe odmieta vyjadriť. "Je to také fiktívne a absurdné, že sa k tomu nebude vyjadrovať," vyhlásil filmárov hovorca. Na výrok matky reagoval aj Ronan. "Počujte, všetci sme možno synmi Franka Sinatru," napísal na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter. Správu okomentovala aj Sinatrova vdova Barbara. "Je to len odpad, klamstvá, ktoré nie sú pravdou," povedala pre americký denník The Desert Sun.

Mia Farrow sa narodila v americkom Los Angeles. So spomínaným Sinatrom sa zosobášila v roku 1966, no o dva roky sa rozviedli. S Allenom prežila 12-ročný vzťah, no nikdy sa nezosobášili. Herečka bola matkou 15 detí, z toho desiatich adoptovaných a piatich vlastných, pričom dve dcéry jej zomreli. Účinkovala v snímkach ako napríklad Rosemary má dieťatko (1968), John a Mary (1969), Súkromný detektív (1972), Veľký Gatsby (1974) či Smrť na Níle (1978). Pod režisérskou taktovkou spomínaného Allena účinkovala vo filmoch Zelig (1983), Purpurová ruža z Káhiry (1985), Hana a jej sestry (1986) či Zlaté časy rozhlasu (1987). Herečka má na konte množstvo ocenení, medzi nimi aj Zlatý glóbus. Magazín Time ju v roku 2008 zaradil medzi najvplyvnejších ľudí sveta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies