MHC Mountfield Martin posilnil útočník Michal Macho

NETKY.SK • 12 Február 2015, 14:24 • 2 min
MHC Mountfield Martin posilnil útočník Michal Macho

MARTIN - Extraligový klub MHC Mountfield Martin sa posilnil o slovenského útočníka Michala Macha. Skúsený 33-ročný hokejista odohral v tejto sezóne za ruské mužstvo Buran Voronež (VHL) 19 duelov s bilanciou 2 góly a 4 asistencie.

slovakia

left justify in out

Účastník majstrovstiev sveta v rokoch 2009 a 2010 v predchádzajúcich dvoch ročníkoch hral za kazašský klub Sarjarka Karaganda (VHL) a v minulej sezóne s ním získal Pohár Bratiny. Predtým pôsobil aj v Slovane Bratislava, Mladej Boleslavi, Košiciach a rodnom Martine. V roku 2000 Macha draftoval v šiestom kole klub NHL San Jose Sharks a následne si v zámorí vyskúšal aj farmársku AHL v tíme Worcester Sharks. "Pred záverečnou fázou sezóny sme získali výraznú posilu, nášho odchovanca Michala Macha, ktorého sa nám po viacerých rokovaniach podarilo získať z ruského Buranu Voronež," uviedol pre facebokové konto klubu generálny manažér Martin Kalnický.
     

Macho už absolvoval s tímom z Turca štvrtkový tréning a v piatok by mal odohrať svoj prvý zápas na domácom ľade so Skalicou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona