MFK Ružomberok chce byť na zápas v Senici dobre pripravení a v dueli úspešní

NETKY.SK • 9 September 2016, 18:18 • 2 min
MFK Ružomberok chce byť na zápas v Senici dobre pripravení a v dueli úspešní

BRATISLAVA - Futbalisti MFK Ružomberok počas reprezentačného asociačného termínu a takmer dvojtýždňovej ligovej pauzy absolvovali okrem tréningov aj prípravné stretnutie s Turčianskou Štiavničkou, na pôde účastníka štvrtej najvyššej súťaže zvíťazili v prvý septembrový deň presvedčivo 5:1.

slovakia

left justify in out

Pod Čebraťom sa však sústredia na sobotňajší duel 8. kola Fortuna ligy, v ktorom nastúpia v Senici proti domácemu FK. "Od pondelka sa už pripravujeme na ďalšiu fázu ligovej sezóny," citovala internetová stránka ružomberského klubu slová 46-ročného trénera mužstva Norberta Hrnčára, ktorý ďalej skonštatoval: "Chceme byť na zápas v Senici dobre pripravení a v dueli úspešní."


Ružomberok figuruje po siedmich odohraných kolách Fortuna ligy 2016/2017 na 3. mieste s 13 bodmi, na lídra zo Žiliny má trojbodový odstup, naopak na siedmu v klasifikácii Senicu trojbodový náskok. Kormidelníka MFK však neteší zdravotný stav v kádri. Zo zrazu slovenskej reprezentácie do 21 rokov sa vrátil indisponovaný Martin Chrien, ktorý odohral druhý polčas prípravného merania síl v Kasseli proti nemeckým rovesníkom, v následnom kvalifikačnom dueli na Cypre nastúpil v základnej zostave, hneď v prvej minúte skóroval, ale pre zranenie musel opustiť trávnik v 26. min.

 

"Mrzí ma, že Chrien prišiel so zranením. Uvidíme, či bude v Senici k dispozícii," poznamenal na klubovom webe ružomberský kouč N. Hrnčár a na margo súčasnej situácie v kádri ešte doplnil: "Pribudli nám problémy s Andrejom Lovásom, ktorý sa zranil, keď bol hrať za Liptovský Hrádok. Dlhodobejšie zdravotné problémy má Tomáš Gerát a Matej Čurma sa zranil ešte minulý týždeň, ešte nie je k dispozícii. Otázny je aj štart Miloša Lačného."


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies