MFK Michalovce nastúpia proti AS Nitre 22. novembra, DAC proti Trnave 30. novembra

NETKY.SK • 20 Október 2016, 18:44 • 2 min
MFK Michalovce nastúpia proti AS Nitre 22. novembra, DAC proti Trnave 30. novembra

BRATISLAVA - Obhajca prvenstva AS Trenčín, ďalší dvaja účastníci najvyššej súťaže MŠK Žilina a ŠK Slovan Bratislava, duo druholigových klubov MFK Skalica a FK Poprad ako aj líder III. ligy skupina Stred ŠKM Liptovský Hrádok, to je dosiaľ známa šestica tímov, ktorá si v tohtotýždňových dueloch zabezpečila postup do štvrťfinále slovenskej pohárovej futbalovej súťaže Slovnaft Cupu 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Zostávajúce dve miestenky v elitnom oktete si vybojujú úspešnejší z duelov osemfinálového 5. kola MFK Zemplín Michalovce - FC Nitra a FC DAC 1904 Dunajská Streda - FC Spartak Trnava, ktoré na rozdiel od uplynulých dní už podľa oficiálneho webu futbalnet.sk majú stanovený presný termín odohrania stretnutí. Na Zemplíne sa súboj domáceho fortunaligistu s druholigovou Nitrou uskutoční v utorok 22. novembra o 15.30 h, na novom štadióne v Dunajskej Strede bude duel proti trnavským "andelom" v stredu 30. novembra o 13.30 h.


Podľa nedávno vyžrebovaného "pavúka" sú zatiaľ známe dve kompletné štvrťfinálové dvojice: MFK Skalica - MŠK Žilina a ŠK Slovan Bratislava - AS Trenčín. Postupujúci z dvojice Michalovce - Nitra nastúpi v boji o semifinále proti Liptovskému Hrádku a úspešnejší z dua Dunajská Streda - Trnava si v jarnom štvrťfinále (termín: 7. marca 2017) zmeria sily s Popradom.


Osemfinálové 5. kolo i štvrťfinálové 6. kolo Slovnaft Cupu sa hrá na jeden zápas, v prípade nerozhodného výsledku po 90 minútach sa nepredlžuje, ale hneď nasleduje jedenástkový rozstrel. Semifinále národného pohára má termíny 5. a 11. apríla 2017 (hrá sa už na odvetu). Finále Slovnaft Cupu by sa malo odohrať 1. mája 2017, v prípade nerozhodného výsledku nasleduje predĺženie 2x15 minút a až potom prípadný rozstrel z "bieleho bodu".


Držiteľom minulosezónnej trofeje sú futbalisti AS Trenčín, ktorí 29. apríla 2016 na trávniku v trnavskej City Arene uspeli proti ŠK Slovan Bratislava a zdolali "belasých" 3:1, hoci ešte v 77. min prehrávali. Duel týchto dvoch protivníkov sa v rozhodujúcom súboji Slovnaft Cupu nezopakuje v tejto sezóne 2016/2017, keďže Trenčín i Slovan na seba narazia už vo štvrťfinále.


Program zostávajúcich stretnutí osemfinálového 5. kola slovenskej pohárovej futbalovej súťaže Slovnaft Cupu 2016/2017 (hrá sa na jeden zápas, v prípade nerozhodného výsledku po 90 minútach sa nepredlžuje, ale hneď nasleduje jedenástkový rozstrel), zdroj: futbalnet.sk:

 

MFK Zemplín Michalovce - FC Nitra (termín: utorok 22. novembra o 15.30 h)


FC DAC 1904 Dunajská Streda - FC Spartak Trnava (termín: streda 30. novembra o 13.30 h)


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies