MFK Košice v letnej príprave do Rakúska, v pláne šesť duelov

NETKY.SK • 2 Jún 2014, 14:49 • 2 min
MFK Košice v letnej príprave do Rakúska, v pláne šesť duelov

KOŠICE - Futbalisti MFK Košice, ktorí obsadili v sobotu skončenom ročníku Corgoň ligy 2013/2014 v tabuľke 5. miesto so 46 bodmi, si momentálne užívajú dovolenky, ktoré však nepotrvajú dlho.

slovakia

left justify in out

Už v pondelok 9. júna začnú "východniari" s prípravou na novú sezónu: najprv s individuálnym tréningovým plánom a s testermi, v stredu 11. 6. sa predpoludním o 10.00 h stretnú na prvom spoločnom tréningu. Informuje o tom oficiálna internetová stránka košického klubu.

 

Zverenci českého trénera Radoslava Látala sa budú desať dní pripravovať v domácich podmienkach. Potom vycestujú na 10-dňové sústredenie tradične do rakúskeho Windischgarstenu (22. 6. - 1. 7.), ich prechodným domovom sa stane Hotel Dilly. 

 

Futbalisti MFK odohrajú šesť prípravných duelov. Prvý z nich absolvujú 21. júna v Olomouci proti domácej Sigme. V rámci spomenutého pobytu v Rakúsku nastúpia proti LASK-u Linz (24. 6.), súper na 26. júna ešte nie je známy, následne si 29. 6. zmerajú sily s bronzovým mužstvom najvyššej rakúskej súťaže SV Grödig. Na ceste domov zo sústredenia sa hráči MFK Košice "zastavia" na súboj v Mattersburgu s miestnym druholigistom. 

 

Generálku na nastávajúci súťažný ročník 2014/2015 budú mať "východniari" v sobotu 5. júla: v dueli o Superpohár sa MFK Košice ako víťaz národného pohára Slovnaft Cupu predstaví na Pasienkoch proti úradujúcemu majstrovi ŠK Slovan Bratislava. 

Prehľad stretnutí MFK Košice v rámci letnej prípravy na nový súťažný ročník 2014/2015: 
21. júna 2014: Sigma Olomouc (ČR-II. liga) - MFK Košice 
24. júna: LASK Linz (Rak.-III. liga) - MFK Košice, v rámci sústredenia v Rakúsku 
26. júna: MFK Košice - súper ešte nie je známy, v rámci sústredenia v Rakúsku 
29. júna: SV Grödig (Rak.) - MFK Košice, v rámci sústredenia v Rakúsku 
1. júla: SV Mattersburg (Rak.-II. liga) - MFK Košice 
5. júla: ŠK Slovan Bratislava - MFK Košice (duel o slovenský superpohár)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies