MF dá na podporu databázového systému takmer 400-tisíc eur

NETKY.SK • 19 Január 2017, 12:36 • 2 min
MF dá na podporu databázového systému takmer 400-tisíc eur

BRATISLAVA - Ministerstvo financií bude rozvíjať svoj databázový informačný systém (CEDIS). Podporu a rozvoj systému pritom zabezpečí spoločnosť exe, a. s., ktorá získala zákazku vo verejnom obstarávaní za 394,7 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty.

slovakia

left justify in out

Podľa oznámenia o výsledku verejného obstarávania v Úradnom vestníku Európskej únie bude tento projekt spolufinancovaný z fondov Európskej únie.


Centrálny elektronický databázový informačný systém slúži na evidenciu plánov, monitorovanie a reporting výsledkov z auditov prostriedkov Európskej únie a prostriedkov ostatných nástrojov finančnej pomoci zo zahraničia poskytovaných Slovenskej republike na základe medzinárodných zmlúv a dohôd. Informačný systém CEDIS je v zmysle Stratégie rozvoja informačných systémov v rezorte MF SR zaradený medzi kľúčové informačné systémy Ministerstva financií SR.


Spoločnosť exe, a. s. vznikla už v roku 1991. Zameriava sa na rôzne informačno technologické projekty a služby, okrem iného aj na lokalizáciu softvérov. Spoločnosť so základným imaním 624,3 tis. eur sídli v Bratislave, no podľa registra konečných užívateľov výhod za ňou stojí jedenásť osôb z Poľska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies