Mezei pomôže Nitre do reprezentačnej prestávky

NETKY.SK • 24 Október 2014, 12:43 • 2 min
Mezei pomôže Nitre do reprezentačnej prestávky

NITRA - Defenzívu hokejového extraligistu HK Nitra vystuží do začiatku reprezentačnej prestávke Branislav Mezei. Skúsený 34-ročný obranca sa tak vracia do najvyššej domácej súťaže po desiatich rokoch pôsobenia v zahraničí.

slovakia

left justify in out

Mezei trénoval s tímom vicemajstra už počas letnej prestávky, na začiatku tohto ročníka však uzavrel 18-zápasový kontrakt s chorvátskym účastníkom KHL Medveščakom Záhreb. Po uplynutí skúšobnej doby s ním klub spoluprácu nepredĺžil, rozhodol sa tak pre návrat pod Zobor. "Chceme posilniť našu chorú defenzívu. Zatiaľ sme sa s Braňom dohodli do reprezentačnej prestávky a následne bude všetko závisieť od toho, či dostane nejakú adekvátnu ponuku. Počas prestávky by sa mal uzdraviť Ordzovenský a o niečo neskôr aj Kuzma, takže to bude o niečo lepšie. Ale momentálne máme s obrancami problémy, preto sme radi, že nám Braňo pomôže,"  povedal pre Hokejportal.net riaditeľ nitrianskeho klubu Ján Plandora.

 

Mezei pôsobil naposledy na Slovensku počas výluky v sezóne 2004/2005, keď obliekal dres Dukly Trenčín. V zámorskej profilige odohral dovedna 240 zápasov a v dresoch NY Islanders či Floridy nazbieral 24 bodov za 5 gólov a 19 asistencií. V Česku hrával za Třinec, Plzeň či Pardubice, v KHL pôsobil okrem Medveščaku aj v Podoľsku, Jekaterinburgu, Leve Poprad a Baryse Astana. Slovensko reprezentoval na štyroch svetových šampionátoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona