Mezei opúšťa Jekaterinburg, dohodol s Viťazom Čechov

NETKY.SK • 9 Máj 2013, 09:37 • 2 min
Mezei opúšťa Jekaterinburg, dohodol s Viťazom Čechov

PODOLSK - Slovenský reprezentačný obranca Branislav Mezei mení dres v rámci Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL). Účastník prebiehajúcich majstrovstiev sveta sa sťahuje z Avtomobilistu Jekaterinburg do tímu Viťaz Čechov, ktorý bude v novej sezóne hrať svoje domáce zápasy v Podolsku.

slovakia

left justify in out

Podľa oficiálnej webstránky Viťazu sa Mezei dohodol s klubom na ročnej zmluve. Nitriansky odchovanec odohral v tejto sezóne za Avtomobilist 51 zápasov, v ktorých nazbieral 21 bodov za 8 gólov a 13 asistencií. Urastený zadák má na konte aj 240 štartov v NHL, kde hral za NY Islanders a Floridu, v minulosti obliekal aj dresy Belleville Bulls (OHL), Lowell Lock Monsters, Bridgeportu Sound Tigers, San Antonia Rampage (AHL), Třinca, Plzne, Pardubíc, Levu Poprad, Barysu Astana (KHL) či fínskeho Espoo Blues.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona