Mexiko v semifinále Gold Cupu so šancou na reparát

NETKY.SK • 24 Júl 2013, 13:02 • 2 min
Mexiko v semifinále Gold Cupu so šancou na reparát

DALLAS - Futbalisti Mexika budú mať v americkom Dallase vo štvrtok ráno stredoeurópskeho času šancu na odvetu proti Paname v stretnutí semifinále šampionátu konfederácie Strednej a Severnej Ameriky a karibskej oblasti (CONCACAF) - Gold Cupu.

slovakia

left justify in out

Prvý vzájomný súboj sa v A-skupine skončil víťazstvom Panamy 2:1, obhajca však nebude pomýšľať na nič iné ako na postup do finále. "Bude to iný zápas, pretože už sme viac zohratí. Pred turnajom sme mali skutočne málo času na prípravu. Bude to zaujímavý duel," povedal mexický obranca Miguel Layún, ktorý prihral na jediný gól v sobotňajšom štvrťfinále proti Trinidadu a Tobagu (1:0). Panama vo štvrťfinále rozstrieľala Kubu vysoko 6:1.

Suverénnym spôsobom zatiaľ prechádza podujatím domáca reprezentácia USA. Zverenci nemeckého trénera Jürgena Klinsmanna vyhrali v C-skupine všetky tri zápasy a v nedeľňajšom štvrťfinále bez problémov zdolali Salvádor. Ich doterajšie skóre je 16:3. V semifinále sa takisto v Dallase stretnú s Hondurasom, ktorý vo štvrťfinále vyradil Kostariku. "To, čo skúšame, je držať krok s najlepšími mužstvami sveta. Všetko je o nastavení latky, o rýchlosti. Nehovorím o fyzickej rýchlosti, ale o psychickej, o rýchlosti prihrávok a kompaktnosti. Hráči sa snažia hrať vo vysokom tempe, získať rýchlo loptu na svoje kopačky. Jeden - dva dotyky a vytvoriť šancu - to je celý proces," povedal Klinsmann.

Program stredajších semifinálových stretnutí Gold Cupu v USA:

DALLAS:

USA - Honduras (1.00 už vo štvrtok ráno SELČ)
Panama - Mexiko (4.00 už vo štvrtok ráno SELČ)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona