Mexiko si utvorilo dobrú pozíciu na postup na MS 2014

NETKY.SK • 14 November 2013, 09:21 • 2 min
Mexiko si utvorilo dobrú pozíciu na postup na MS 2014

MEXICO CITY - Futbalisti Mexika zvíťazili v prvom stretnutí medzikontinentálneho play-off o účasť na svetovom šampionáte 2014 v Brazílii v domácom prostredí na Aztéckom štadióne v Mexico City nad Novým Zélandom 5:1 a vytvorili si veľmi dobrú pozíciu pred budúcotýždňovou odvetou.

slovakia

left justify in out

Proti majstrovi Oceánie našli mexickí strelci stratenú mušku, v predchádzajúcich štyroch domácich dueloch v kvalifikácii CONCACAF strelili len tri góly. Skóre stredajšieho duelu otvoril v 32. min obranca Paul Aguilar v 32. min. Mexičania vďaka zásahu Raúla Jiméneza viedli do prestávky 2:0. Po návrate z kabín sa ešte presadili dvakrát Oribe Peralta a raz Rafael Márquez. Čestný úspech hostí dosiahol Chris James. Odveta sa vo Wellingtone hrá budúcu stredu.

Výsledok stredajšieho medzikontinentálneho play-off o postup na futbalové majstrovstvá sveta 2014 do Brazílie (hrá sa na odvetu): 
MEXICO CITY 
Mexiko - Nový Zéland 5:1 (2:0) 
Góly: 48. a 80. Peralta, 32. Aguilar, 40. Raúl Jiménez, 84. Rafael Márquez - 85. Ch. James, rozhodoval: Kassai (Maď.)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona