Mexiko na Copa America bez Chicharita, dôležitejší bude Gold Cup

NETKY.SK • 12 Máj 2015, 10:30 • 2 min
Mexiko na Copa America bez Chicharita, dôležitejší bude Gold Cup

MEXICO CITY - V nominácii futbalovej reprezentácie Mexika na blížiacu sa Copa America (11. júna-4. júla) chýba Javier Hernandez z Realu Madrid. Tréner Miguel Herrera vynechal tiež viacerých legionárov z Európy aj vzhľadom na júlový šampionát CONCACAF Gold Cup (7.-26. júla).

slovakia

left justify in out

V tíme tak nie sú ani Andres Guardado (PSV Eindhoven), duo z FC Porto Hector Herrera a Diego Reyes, ani bratia Giovani a Jonathan Dos Santosovci z FC Villarreal. Tréner Stredoameričanov dáva logicky prioritu na Gold Cup, keďže tam ide aj o miestenku na Pohár konfederácií FIFA do Ruska 2017.

 

Mexičania sa v základnej A-skupine na majstrovstvách Južnej Ameriky stretnú s domácim Čile, Ekvádorom a Bolíviou. V príprave sa stretnú ešte s Guatemalou, Peru a Brazíliou.

 

nominácia Mexika na Copa America 2015:

brankári: Jesus Corona (Cruz Azul), Edgar Meliton Hernandez (Veracruz), Alfredo Talavera (Toluca)

obrancovia: Rafael Marquez (Hellas Verona), Gerardo Flores (Cruz Azul), Julio Cesar Dominguez (Cruz Azul), Adrian Aldrete (Santos Laguna), Hugo Ayala (Tigres UANL), George Corral (Queretaro), Efrain Velarde (Monterrey), Carlos Salcedo (Guadalajara), Luis Fuentes (Pumas UNAM)

stredopoliari: Mario Osuna (Queretaro), Javier Guemez (Tijuana), Juan Carlos Medina (Atlas), Marco Fabian (Guadalajara), Miguel Herrera Equihua (Pachuca), Javier Aquino (Rayo Vallecano)

útočníci: Raul Jimenez (Atletico Madrid), Eduardo Herrera (Pumas UNAM), Matias Vuoso (Jaguares Chiapas), Enrique Esqueda (Tigres UANL), Jesus Corona (Twente Enschede)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies