Mexiko gólmi v závere zdolalo Uruguaj, uspela aj Venezuela

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 07:54 • 2 min
Mexiko gólmi v závere zdolalo Uruguaj, uspela aj Venezuela

CHICAGO - Uruguajským futbalistom nevyšiel vstup do 45. ročníka Copa America. Pätnásťnásobný juhoamerický šampión prehral v šlágri C-skupiny v Glendale s Mexikom 1:3, keď súper strhol víťazstvo na svoju stranu až v záverečných minútach.

slovakia

left justify in out

Pre Uruguaj sa začal turnaj nešťastne, keď už v 4. minúte duelu s Mexikom si dal vlastný gól Alvaro Pereira. Navyše, v prvom polčase inkasoval dve žlté karty Matias Vecino a tak museli "La Celeste" hrať celé druhé dejstvo v desiatich. V 73. min. putoval predčasne pod sprchy aj Mexičan Andres Guardado a krátko po vyrovnaní síl na ihrisku sa tešili Uruguajčania aj z vyrovnania skóre, keď sa hlavičkou presadil kapitán Diego Godin. Záver súboja ale patril Stredoameričanom. V 85. minúte ich poslal do vedenia skúsený Rafa Marquez a v nadstavenom čase poistil triumf Hector Herrera.

 

V druhom súboji C-skupiny Venezuela zdolala Jamajku najtesnejším rozdielom 1:0 vďaka gólu Josefa Martineza z 15. minúty. "Reggae Boyz" museli hrať od 23. minúty s desiatimi hráčmi po vylúčení Rodolpha Austina, ktorý hrubo fauloval Tomasa Rincona.

 

45. ročník Copa America

C-skupina

Jamajka - Venezuela 0:1 (0:1)

Gól: 15. Martinez, ČK: 23. Austin (Jam.), 25.560 divákov.

 

 

 

Mexiko - Uruguaj 3:1 (1:0)

Góly: 4. A. Pereira (vl.), 85. Marquez, 90.+2 Herrera - 74. Godin, ČK: 73. Guardado - 45. Vecino (obaja po 2. ŽK), 60.025 divákov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies