Mexický brankár Ochoa: Proti Brazílii som odchytal životný zápas

NETKY.SK • 18 Jún 2014, 08:45 • 2 min
Mexický brankár Ochoa: Proti Brazílii som odchytal životný zápas

FORTALEZA - Na štadióne vo Fortaleze privádzal brazílskych futbalistov do zúfalstva. Mexický brankár Guillermo Ochoa zneškodnil tutovky Paulinha, Neymara i Thiaga Silvu a mal leví podiel na tom, že usporiadateľ MS uhral v druhom vystúpení v A-skupine iba bezgólovú remízu.

slovakia

left justify in out

"Som presvedčený o tom, že proti Brazílii som odchytal životný zápas. Bolo to na MS a navyše proti jednému zo spolufavoritov na titul, čo si veľmi cením. Vďaka Bohu za tie zákroky. Z remízy s domácim tímom máme radosť, no nie je čas na žiadne veľké oslavy. Čaká nás ešte dlhá cesta, osemfinále zatiaľ nemáme vo vrecku. Je pred nami ešte náročný duel s Chorvátskom," povedal Ochoa pre akreditované médiá.

 

Slovami chvály na adresu Ochou nešetril ani tréner Mexika Miguel Herrera. "Počas mojej trénerskej kariéry som už zažil veľa vecí. Nepamätám si však, že by nejaký brankár podal taký brilantný výkon, ako Memo v dueli s Brazíliou. V dôležitých momentoch predviedol famózne zákroky a dodal celému tímu veľa sebadôvery. Na predchádzajúcich dvoch šampionátoch bol v úlohe náhradníka, no v Brazílii potvrdzuje svoje kvality."

 

 

Ochou, ktorý je po trojročnom pôsobení vo francúzskom Ajacciu momentálne bez angažmán, právom vyhlásili za Muža zápasu. "Mexický brankár sa mi nepozdával," zažartoval si na tlačovej konferencii tréner Brazílčanov Luiz Felipe Scolari a vzápätí dodal. "Musím uznať, že chytal veľmi dobre, bol skvelý. Dokázal zlikvidovať strely aj hlavičky z bezprostrednej blízkosti. Vyžaroval z neho veľký pokoj, vedel zaujať tú správnu pozíciu. Bol najlepším hráčom na ihrisku. Mexiko potvrdilo, že má kvalitný tím."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies