Mexicko-americký cvičiteľ psov Cesar Millan vystúpi na Slovensku

NETKY.SK • 7 September 2016, 10:53 • 2 min
Mexicko-americký cvičiteľ psov Cesar Millan vystúpi na Slovensku

BRATISLAVA - Mexicko-americký cvičiteľ psov Cesar Millan vyráža budúci rok na európske turné s názvom Once Upon A Dog Tour 2017. V rámci neho navštívi 15 vybraných miest v desiatich krajinách.

slovakia

left justify in out

Slovenskému publiku sa predstaví 25. marca 2017 na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Diváci sa môžu tešiť na vzdelávací a zábavný program, v ktorom Millan predvedie, že dokáže skrotiť každého psa. Predaj vstupeniek sa začne 9. septembra od 10:00. “Je pre mňa veľká česť, že môžem prijať pozvanie na vystúpenia v Európe. Veľmi sa teším, že vám budem môcť prezradiť niekoľko tipov a trikov na dosiahnutie harmonického vzťahu so psíkom. Verím, že ak ste pripravení naučiť sa opäť spoliehať na svoj inštinkt a intuíciu, podarí sa nám spoločne vybudovať úžasný vzťah s vašim psom,” prezradil Cesar Millan.


Medzi známe osobnosti, ktorým Millan pomáhal s výcvikom psov, patria napríklad zakladateľ sociálnej siete Facebook Mark Zuckerberg, televízna moderátorka Oprah Winfrey, herečky Charlize Theron, Scarlett Johansson, Denise Richards, Kaley Cuoco, herci Vin Diesel a Nicolas Cage, speváčky Pink, Ashlee Simpson a mnoho ďalších. Millan v rámci šou predvedie dôležité a zaujímavé lekcie, ktoré sa zameriavajú napríklad na to, ako dosiahnuť šťastné a pokojné nažívanie so psom v rodine, akú úlohu hrá vo vzťahu medzi psom a človekom inštinkt, spoznávanie zlozvykov svojho psa a učenie sa ich odstrániť alebo čítanie reči tela psa, aby ste predišli nedorozumeniam.


César Felipe Millán Favela je mexicko-americký cvičiteľ psov a autor kníh a viacerých televíznych programov o ich výchove. Jedným najznámejších je televízna šou Dog Whisperer with Cesar Millan (2004 - 2012) stanice National Geographic, za ktorú získal dve nominácie Primetime Emmy. Stojí však aj za projektmi Cesar Millan's Leader of the Pack (2013) či Cesar 911 (2014 - 2016). V roku 2002 založil v Los Angeles Dog Psychology Center, ktoré sa zameriavalo na prevýchovu extrémne agresívnych psov. Centrum neskôr presunuli do kalifornského mesta Santa Clarita. Millan uviedol, že jeho cieľom pri prevýchove a tréningu je vytvorenie vyváženého vzťahu medzi človekom a psom. Neustále pracuje aj pre svoju nadáciu Cesar Millan Foundation, ktorá sa venuje vzdelávaniu o výchove psov, riešeniu problémov s premnoženými psami ako aj terapii so psom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies