Mexickí fanúšikovia Hernándeza do základu nepretlačia

NETKY.SK • 17 Jún 2014, 10:48 • 2 min
Mexickí fanúšikovia Hernándeza do základu nepretlačia

FORTALEZA - Tréner mexickej futbalovej reprezentácie Miguel Herrera nemieni ustúpiť fanúšikovskému dopytu po zaradení Javiera Hernándeza do základnej zostavy v utorňajšom stretnutí majstrovstiev sveta proti Brazílii.

slovakia

left justify in out

Útočník Manchestru United v úvodnom dueli na šampionáte proti Kamerunu zasiahol do hry až od 74. minúty, keď vystriedal strelca jediného gólu Oribeho Peraltu. Scenár sa Herrerovi osvedčil, navyše proti domácemu výberu budú mať jeho zverenci iné taktické úlohy. Predovšetkým narušiť plynulosť ofenzívy partie okolo Neymara.

 

"Ľudia na nás tlačia, pretože chcú vidieť Javiera na ihrisku, ale musia tiež pochopiť, že potrebujeme postaviť najlepšiu jedenástku, akú máme k dispozícii. Hernández mal náročnú sezónu. Keď som ho poslal na trávnik, odohral výborný zápas, otvoril nám nové možnosti," povedal Herrera. 

 

Hernández je zatiaľ trpezlivý, trénerovi nič nezazlieva. Sústreďuje sa na zápas s favoritom celého turnaja. "Keď chcete dosiahnuť veľkú vec, musíte zdolať aj tých najlepších. Vieme, že Brazílčania sú pod tlakom, čo by nám mohlo pomôcť, pretože inak majú skvelý tím," konštatoval Fernández. 

 

Herrera prezradil niečo zo svojho taktického zámeru: "Chceme útočiť v celej šírke ihriska, proti Kamerunu to fungovalo. Ale Brazília nie je Kamerun, smerom dozadu musíme mať dvoch, troch hráčov na každého Brazílčana, aby sme zachytili ich útočné vlny." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies