Mexická poslankyňa: Homosexuáli nemôžu mať svadbu, pri sexe si nehľadia do očí!

NETKY.SK • 19 August 2013, 17:00 • 2 min
Mexická poslankyňa: Homosexuáli nemôžu mať svadbu, pri sexe si nehľadia do očí!

MEXIKO CITY – Hovorí sa, že dôvod sa dá vždy nájsť. To platí hlavne v prípade uzákonenia sobášov homosexuálnych párov. Politici si vedia k tejto téme nájsť nespočetné množstvo dôvodov prečo nie. Jeden veľmi originálny si našla aj jedna mexická poslankyňa.

slovakia

left justify in out

Ana Maria Jimenez Ortizová predsedkyňa pravicovej strany PAN v mexickom meste Pueblo povedala, že "manželstvo môže uzavrieť iba tie vzťahy, v ktorých ľudia si počas sexu môžu hľadieť do očí.“ Podľa Ortizovej sa toto "medzi homosexuálnymi pármi nedeje.“

Podľa mexických médií Ortizová však do skupiny ľudí, ktorí sa môžu vydávať a ženiť zaradila aj slepých ľudí. K tým, čo majú sex po tme sa poslankyňa nevyjadrila.

Podľa Ortizovej sa jej argument zakladá na vedeckom výskume, ktorý zistil, že očný kontakt počas sexuálneho styku vytvára skutočné puto medzi ľudmi. „Človek, ktorý sexuje iba v pozícii na psa (zo zadu – pozn.) iba predstiera lásku,“ dodala poslankyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies