Mexická polícia zatkla bosa zločineckého gangu La Línea

NETKY.SK • 18 Máj 2018, 07:08 • 2 min
Mexická polícia zatkla bosa zločineckého gangu La Línea

MEXIKO - Mexická polícia zatkla bosa brutálneho zločineckého gangu La Línea, oznámil vo štvrtok šéf národnej bezpečnosti Renato Sales Heredia.

slovakia

left justify in out

Po Carlosovi Arturovi Quintanovi, ktorý je známy pod prezývkou EL 80, pátrali pre spáchanie násilných činov v štáte Chihuahua na severe krajiny, napísal na Twitteri minister vnútra Alfonso Navarrete.

 

Gang La Línea je ozbrojeným krídlom kartelu Juárez, ktorý v súčasnosti bojuje s kartelom Sinaloa o kontrolu nad miestnym obchodom s drogami.

 

Quintanu sa týkali mnohé kriminálne vyšetrovania a bol na zozname amerického Federálneho úradu pre vyšetrovanie (FBI), kde figurovali najhľadanejšie osoby za pašovanie drog do Spojených štátov.

 

Quintana sa tiež považuje za zodpovedného za minuloročnú vraždu novinárky Miroslavy Breachovej v štáte Chihuahua. Odkaz, ktorý sa našli pri jej tele, znel: "Pretože si príliš rozprávala. Choď za svojím guvernérom. EL 80."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies