Mexická polícia zadržala auto s vyše miliónom dolárov, smerovalo do sídla vládnej strany

NETKY.SK • 27 Jún 2018, 17:30 • 2 min
Mexická polícia zadržala auto s vyše miliónom dolárov, smerovalo do sídla vládnej strany

MEXIKO — Mexická polícia zadržala dvoch mužov s asi miliónom dolárov v mexickej mene, ktorú len niekoľko dní pred voľbami údajne viezli do sídla vládnej Inštitucionálnej revolučnej strany.

slovakia

left justify in out

Vedenie hlavného mesta Mexiko v stanovisku uviedlo, že k odhaleniu prispel v utorok tip anonymného volajúceho na SUV Lincoln Navigator, ktoré sa vraj pohybovalo podozrivo. Vo vnútri vozidla polícia našla 20 miliónov pesos (v prepočte vyše 860 000 eur) v hotovosti a muži nevedeli vysvetliť, odkiaľ pochádzajú.

Webová stránka Animal Politico zverejnila fotografiu prepravného listu, kde bolo ako dodacia adresa uvedené sídlo vládnej strany. Strana v stanovisku akúkoľvek súvislosť s prípadom odmietla a vyzvala na jeho vyšetrenie. V utorok skupina pozorovateľov OSN varovala pred rozšíreným kupovaním hlasov pred nadchádzajúcimi voľbami v Mexiku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona