Mexičanov na MS 2014 v Brazílii povedie tréner Herrera

NETKY.SK • 3 December 2013, 09:40 • 2 min
Mexičanov na MS 2014 v Brazílii povedie tréner Herrera

MEXICO CITY - Mexická futbalová federácia potvrdila, že na budúcoročnom finálovom turnaji majstrovstiev sveta v Brazílii bude reprezentačným koučom Miguel "Piojo" Herrera. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Herrera priviedol "El Tri" v interkontinentálnej baráži k dvom triumfom nad Novým Zélandom v Mexico City 5:1 a Wellingtone 4:2. Bude už štvrtým koučom na lavičke tradičného účastníka MS zo zóny CONCACAF od septembra. Jeho predchádzajúce menovanie platilo iba na dva zápasy play off. Bývalý reprezentačný obranca sa naplno pustí do práce po konci mexickej Apertury v polovici decembra. To už budú Mexičania poznať aj súperov na turnaji, ktorého žreb je na programe 6. decembra.

Generálny manažér reprezentácie Hector Gonzalez Inarritu oznámil aj meno športového riaditeľa mužstva, ktorým sa stal Ricardo Pelaez. Od septembra sa z mexickej lavičky porúčali Jose Manuel de la Torre, Fernando Tena aj Victor Vucetich.

Štyridsaťpäťročný Herrera momentálne trénuje mexického majstra America, ktorý o obhajobu titulu bojuje už v semifinále ligy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies