Mexičanom sa pokazil autobus: Na tréning desiatimi taxíkmi

NETKY.SK • 10 Jún 2014, 08:49 • 2 min
Mexičanom sa pokazil autobus: Na tréning desiatimi taxíkmi

SANTOS - Futbalistom Mexika sa v Brazílii pokazil autobus a reálne im hrozilo, že sa na pondelkový tréning v Santose budú musieť presunúť pešo.

slovakia

left justify in out

Napokon sa rozhodli využiť miestnu taxislužbu a na 2,5 km vzdialenú tréningovú plochu, ktorá nesie meno "Kráľa Pelého" sa nechali odviezť desiatimi taxíkmi. Informoval o tom server časopisu Kicker.

 

Oficiálnou príčinou nenaštartovania mexického autobusu bolo vybitie batérie. Veterán z obrany Mexičanov, 35-ročný Rafael Márquez, na ktorého čaká už štvrté vystúpenie na majstrovstvách sveta, sa na vzniknutej situácii zabával. Na sociálnu sieť Twitter pridal fotku, ako sa tlačí v taxíku s jedným zo spoluhráčov a pridal aj krátky komentár: "Takto zmenšili náš autobus cestou na tréning." 

Autobus Mexičanov na MS v Brazílii zdobí bojové heslo: "Navždy spolu. Navždy Aztékovia!" Súpermi Mexika v základnej A-skupine budú tímy Kamerunu, Chorvátska a domácej Brazílie. Úvodný zápas odohrajú Mexičania v piatok 13. 6. proti Kamerunu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies