Meulensteen trénerom Fulhamu, bude spolupracovať s Jolom

NETKY.SK • 13 November 2013, 17:22 • 2 min
Meulensteen trénerom Fulhamu, bude spolupracovať s Jolom

LONDÝN - Anglický prvoligový futbalový klub FC Fulham angažoval do funkcie hlavného trénera Holanďana Reného Meulensteena.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdeväťročný Meulensteen, ktorý pôsobil aj v trénerskom tíme Sira Alexa Fergusona v anglickom Manchestri United, bude pomáhať svojmu krajanovi a manažérovi klubu Martinovi Jolovi. Informoval o tom oficiálny web "chalupárov". "Bol som nadšený z vízie majiteľa a vedenia klubu. Dlho som sa rozprával s Martinom Jolom. Naše predstavy o klube a rozvoji hráčov sú podobné. Pokúsime sa ich realizovať na trávniku pre našich fanúšikov," vyhlásil Meulensteen. "Som rád, že môžeme privítať Reného vo Fulhame. Podarilo sa nám priviesť do klubu jedného z najlepších trénerov na svete," uviedol šéf výkonného výboru FC Fulham Alistair Mackintosh. René Meulensteen v lete krátko pôsobil vo funkcii trénera ruského klubu Anži Machačkala, po 16 dňoch jeho post zaujal Gadži Gadžijev.

FC Fulham má po jedenástich kolách najvyššej anglickej súťaže Premier League na konte 10 bodov a v tabuľkovom poradí figuruje v zostupovom pásme na 18. pozícii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona