Metskí policajti hľadajú kolegov, núkajú viacero benefitov

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 14:28 • 2 min
Metskí policajti hľadajú kolegov, núkajú viacero benefitov

BRATISLAVA - Mestská polícia v Bratislave vyhlásila výberové konanie na policajtov do priameho výkonu služby.

slovakia

left justify in out

"Hľadáme tých, ktorí už majú skúšku odbornej spôsobilosti alebo ukončené stredoškolské alebo vysokoškolské policajné vzdelanie," informovala TASR hovorkyňa bratislavskej mestskej polície Ľubomíra Miklovičová.

 

V priamom výkone služby je momentálne 266 príslušníkov. Policajti u uchádzača vyžadujú minimálny vek 21 rokov, bezúhonnosť, duševnú a telesnú spôsobilosť. Priemerný hrubý mesačný plat príslušníka mestskej polície v priamom výkone služby je 900 eur vrátane príplatkov. Mestská polícia ponúka podľa Miklovičovej viacero benefitov ako 13. a 14. plat, možnosť bývania v ubytovni pre mimobratislavských príslušníkov, príspevok na bývanie pre príslušníkov z Bratislavského samosprávneho kraja vo výške 100 eur, príspevok na dopravu, zľavy na MHD, možnosť využívať voľné vstupy do športových zariadení mesta či ďalšie sociálne výhody.

 

"Chceme, aby k nám prichádzali zanietení a kvalitní ľudia, ktorých chceme motivovať zodpovedajúcou mzdou. Naším cieľom je upravovať mzdy podľa zásluhovosti preto, aby v mestskej polícii pôsobili len tí najlepší príslušníci. Tí, ktorí nebudú dosahovať kvalitné výsledky, budú musieť z mestskej polície odísť. Zvyšovať platy chceme najmä začínajúcim príslušníkom v priamom výkone služby," povedal náčelník mestskej polície Peter Krajíček.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies