Meteorológovia vystríhajú pred poľadovicou počas noci v západnej časti stredného Slovenska

NETKY.SK • 11 December 2014, 13:47 • 2 min
Meteorológovia vystríhajú pred poľadovicou počas noci v západnej časti stredného Slovenska

BRATISLAVA - Počas dnešnej noci musia vodiči na cestách v západnej časti stredného Slovenska rátať s poľadovicou. Výstrahu prvého, najnižšieho stupňa vydal v tejto súvislosti Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ).

slovakia

left justify in out

Výstraha platí dnes večer od 18.00 hod do piatka (12.12.) 3.00 hodiny ráno. SHMÚ očakáva miestami tvorbu poľadovice. Tá môže predstavovať potenciálne nebezpečenstvo pre dopravu, pohyb osôb a infraštruktúru - rôzne typy vedení, upozorňujú meteorológovia.
     

Poľadovica sa môže tvoriť na celom území Trenčianskeho kraja s výnimkou okresu Myjava, v šiestich okresoch Žilinského kraja (Bytča, Kysucké Nové Mesto, Martin, Turčianske Teplice, Čadca, Žilina), piatich okresoch Banskobystrického kraja (Banská Štiavnica, Krupina, Zvolen, Žarnovica, Žiar nad Hronom) a troch okresoch Nitrianskeho kraja (Levice, Topoľčany a Zlaté Moravce).

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies