Meteorológovia varujú: Dnes bude poriadne pršať

NETKY.SK • 20 Október 2016, 07:33 • 2 min
Meteorológovia varujú: Dnes bude poriadne pršať

BRATISLAVA - Vo štvrtok 21. októbra bude na väčšine územia Slovenska výrazne daždivé počasie. Okrem východu a juhozápadu vydal Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) pre ostatné územie počas celého dňa výstrahu pred dažďom prvého stupňa.

slovakia

left justify in out

SHMÚ na svojom webe informuje, že až do dnešnej polnoci môže miestami spadnúť 30 - 45 milimetrov zrážok. "Predpokladaný úhrn a intenzita zrážok sú v danom ročnom období a oblasti bežné, môžu však spôsobiť škody menšieho rozsahu," pripomínajú meteorológovia.

 

Predpoveď počasia na štvrtok:

Prevažne zamračené a hmlisto. Na väčšine územia dážď, od cca 1500 m sneženie. V západnej polovici Slovenska aj výdatné zrážky. Nočná teplota 8 až 3 st. Denná teplota 6 až 11, na východe miestami do 14 st. Juhovýchodný až južný vietor do 25 km/h.

 

img

 

Piatok:

Prevažne zamračené a na mnohých miestach dážď, od výšky 1500 m sneženie. Ojedinele aj intenzívne zrážky. Najnižšia nočná teplota 8 až 3 st. Najvyššia denná teplota 7 až 12 st. Juhovýchodný, na juhozápade severozápadný vietor 2 až 6 m/s (5 až 20 km/h).

 

img

 

Sobota:

Prevažne zamračené a na mnohých miestach dážď, od výšky približne 1500 m sneženie. V západnej polovici zmenšovanie oblačnosti a zrážky len ojedinele. Najnižšia nočná teplota 10 až 5, na západe okolo 3 st. Najvyššia denná teplota 7 až 13 st. Prevažne severozápadný vietor 2 až 6 m/s (5 až 20 km/h).

 

Nedeľa:

Polooblačno až oblačno. Ráno a dopoludnia miestami hmlisto. Ojedinele slabé zrážky. Najnižšia nočná teplota +5 až -1 st. Najvyššia denná teplota 10 až 15, pri dlhotrvajúcej hmle okolo 7 st.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies