Metalová skupina Manowar vystúpi na budúci rok v Bratislave

NETKY.SK • 13 Január 2015, 13:45 • 2 min
Metalová skupina Manowar vystúpi na budúci rok v Bratislave

BRATISLAVA - Americká heavymetalová kapela Manowar vystúpi na budúci rok po prvý raz na Slovensku. Predstaví sa 18. januára 2016 v bratislavskej Aegon aréne Národného tenisového centra (NTC).

slovakia

left justify in out

Vstupenky na podujatie by sa mali dostať do predaja v sieti Ticketportal v priebehu dnešného dňa. Hudobníci budúci rok navštívia aj Českú republiku, kde vystúpia v Ostrave, Brne a dva razy v Prahe. Predaj vstupeniek na tieto koncerty sa v sieti Ticketportal začal dnes.

 

Manowar vznikli v roku 1980 a okrem mohutného zvuku sú pre nich charakteristické texty s fantasy a mytologickými témami. V roku 1984 sa kapela postarala o Guinnessov svetový rekord a to za najhlasnejšie vystúpenie. Na konte majú aj ďalší rekord za najdlhší heavymetalový koncert, keďže v Bulharsku hrali v roku 2008 päť hodín a jednu minútu. Prvý album Battle Hymns vydali v roku 1982 a zatiaľ posledný počin Kings of Metal MMXIV uviedli na trh minulý rok vo februári. Kapelu momentálne tvoria dvaja pôvodní členovia - Joey DeMaio (basgitara, gitara, klávesy) a Eric Adams (spev) a ďalej Donnie Hamzik (bicie) a Karl Logan (gitara, klávesy). Muzikanti v súčasnosti koncertujú v rámci aktuálnej šnúry Kings Of Metal MMXIV World Tour. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona