Metalinda oslavuje 30. narodeniny

NETKY.SK • 2 Apríl 2015, 08:59 • 2 min
Metalinda oslavuje 30. narodeniny

BRATISLAVA - Slovenská rocková kapela Metalinda oslavuje tento rok svoju tridsaťročnicu. Výročie si plánujú pripomenúť na každom z blížiacich sa koncertov. „Chceme tento rok oslavovať plným prúdom na každom koncerte. Teším sa, lebo tridsať rokov, t

slovakia

left justify in out

o sa máloktorá kapela dožije takéhoto veku,“ povedal líder kapely Peter Sámel v rozhovore pre agentúru SITA. Pri príležitosti okrúhleho výročia chystá Metalinda aj svoj šestnásty album. „Bude to veľmi zaujímavý album. Chcel by som tým pádom pozdraviť všetkých našich starých fanúšikov, majú sa na čo tešiť. Nahrávame niečo v tom štýle, v akom sme začínali, vraciame sa k svojim koreňom. Na prvé tri albumy totiž každý spomína, že to je úplne najviac a tento šestnásty bude taký podobný,“ priblížil. „Momentálne nahrávame pesničky, nikam sa neponáhľame, už máme čas,“ dodal.


Na novom albume by sa malo objaviť minimálne trinásť nových skladieb. „Bude tam aspoň 13 vecí, lebo trinástka je moje šťastné číslo. Budú to úplné novinky, dokonca by som mohol povedať takú pikošku - na albume mi prisľúbil účasť aj Kuly,“ prezradil Sámel.


Nový album by mal podľa jeho slov uzrieť svetlo sveta na jeseň. „Vidím to na september, to je taký najlepší čas na vydanie albumu. Dovtedy budeme koncertovať. Od mája začíname a celé prázdniny už máme každý víkend obsadený. Čaká nás asi 20 koncertov v Čechách i na Slovensku,“ spresnil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies