Meszárošova achilovka aj rameno držia

NETKY.SK • 24 Jún 2013, 12:49 • 2 min
Meszárošova achilovka aj rameno držia

NOVÁ DUBNICA - Iba 73 stretnutí za uplynulých 18 mesiacov odohral vinou zranení slovenský hokejový obranca Andrej Meszároš v drese Philadelphie, jeho zdravotný stav sa už výrazne zlepšuje a na novú sezónu bude pripravený.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný rodák z Považskej Bystrice (nar. 13. októbra 1985) v minulosti odohral 298 zápasov v NHL bez prerušenia, ale potom ho začali prenasledovať zdravotné problémy. Vlani v marci sa podrobil operácii chrbta a vrátil sa na jeden duel play-off, potom si v letnej príprave potrhal achilovku a po štarte skrátenej sezóny 2013 prišli ďalšie problémy s ľavým ramenom. Začiatkom apríla sa podrobil operácii ľavého ramena, kde mu naprávali natrhnutú manžetu rotátora ramenného kĺbu. V piatok podvečer sa objavil na trávniku štadiónika v Novej Dubnici, kde nastúpil na spomienkový futbalový zápas na počesť Pavla Demitru.

"Achilovka i rameno držia. Ešte mi chýba trocha kondícia. Aj futbal bol pre mňa súčasťou naberania fyzičky v rámci letnej prípravy," povedal Andrej Meszároš. Hráč Flyers absolvuje začiatkom júla predolympijský kemp slovenskej reprezentácie vo Vysokých Tatrách. Na stretnutie s reprezentačnými kolegami sa teší. "Utužíme partiu, spoznáme sa s tými, ktorých ešte nepoznáme. Čaká nás ťažký rok s olympijským vrcholom. Konkurencia je veľká, každý bude chcieť hrať na zimných olympijských hrách. Verím, že každý z nás bude mať dobrý rok a tréneri budú mať náročnú úlohu," doplnil Andrej Meszároš. 

Meszároš nastúpil v tejto sezóne na 11 zápasov, v ktorých dosiahol dve asistencie. Celkovo má v základnej časti NHL na konte 533 stretnutí a 202 bodov (49+153).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies