Meszároš stále nedostal zelenú na návrat, musí podstúpiť ďalšie testy

NETKY.SK • 5 September 2013, 10:00 • 2 min
Meszároš stále nedostal zelenú na návrat, musí podstúpiť ďalšie testy

PHILADELPHIA - Slovenský hokejový obranca Andrej Meszároš stále nedostal od lekárov Philadelphie Flyers zelenú na návrat na súťažný ľad. Dvadsaťsedemročný zadák, ktorý sa na jar podrobil operácii ľavého ramena, sa síce cíti lepšie, no musí podľa zámorských médií ešte podstúpiť ďalšie testy.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný rodák z Považskej Bystrice absolvoval začiatkom apríla chirurgický zákrok, pri ktorom mu naprávali natrhnutú manžetu rotátora ramenného kĺbu. Ako v stredu na Twitteri informoval redaktor CSNPhilly.com Tim Panaccio, Meszároš stále nedostal od svojho klubu povolenie hrať. Zatiaľ tak nie je isté, či stihne štart prípravného kempu "letcov".

Zraneniami sužovaný bývalý hráč Ottawy a Tampy Bay odohral v skrátenom ročníku NHL len 11 zápasov, v ktorých nazbieral dve asistencie. Zmluva zaručujúca mu priemerný ročný príjem 4 milióny dolárov mu vyprší po sezóne 2013/2014. V zámorí sa síce šušká o možnom Meszárošovom trejde, hráči, ktorí sú zaradení na listinu zranených, sa však v NHL nemôžu vymieňať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies