Meszároš stále nedostal od Philadelphie povolenie hrať

NETKY.SK • 28 Jún 2013, 12:28 • 2 min
Meszároš stále nedostal od Philadelphie povolenie hrať

PHILADEPHIA - Zranený slovenský obranca Andrej Meszároš je jediným hokejistom Philadelphie Flyers, ktorý po konci sezóny stále nedostal od vedenia klubu NHL povolenie hrať. Informoval o tom portál philly.com.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný zadák si na jar v súboji proti New Yorku Rangers obnovil zranenie ľavého ramenného kĺbu a 2. apríla sa podrobil operácii roztrhnutej rotátorovej manžety. Po nej sa už na ľad nevrátil, v skrátenom ročníku tak absolvoval iba 11 stretnutí, v ktorých nazbieral dve asistencie. Podľa generálneho manažéra "letcov" Paula Holmgrena dostane slovenský reprezentant zelenú k návratu až na konci júla.

Meszároš má v posledných rokoch smolu na zranenia. So zranením ramena pauzoval v profilige od 24. januára do 9. marca 2013 a po návrate na ľad stihol odohrať za Flyers iba sedem zápasov. V roku 2009 sa podrobil operácii ľavého ramena, v marci 2012 absolvoval operáciu chrbta a vrátil sa až na play off. Vlani v lete počas tréningu na Slovensku si poranil achilovku a musel ísť opäť pod skalpel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona