Meszároš sa vracia do zostavy Philadelphie, nahradí Gustafssona

NETKY.SK • 29 Október 2013, 12:25 • 2 min
Meszároš sa vracia do zostavy Philadelphie, nahradí Gustafssona

PHILADELPHIA - Slovenský hokejista Andrej Meszároš sa z tribúny vracia do zostavy Philadelphie Flyers. Tréner "letcov" Craig Berube uviedol, že v zápase zámorskej NHL v noci na stredu proti Anaheimu Ducks dostane v hale Wells Fargo Center opäť šancu aj Meszároš.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný obranca má za sebou dva roky plné zdravotných problémov, počas ktorých odohral v drese Philadelphie dokopy len 78 stretnutí. V lockoutom poznačenej sezóne 2012/2013 si pripísal dokonca len 11 štartov, v tomto ročníku odohral zatiaľ päť stretnutí. 

Meszároš má nahradiť na modrej čiare Erika Gustaffsona, ktorý svojimi poslednými výkonmi trénera Berubeho nepotešil. "V poslednom zápase Gustafsson akosi nestíhal. Nepáčil sa mi jeho výkon, ale súčasne chcem vrátiť do hry Meza (pozn. Meszároša). Bol teraz trochu mimo zápasového diania a potrebuje hrať," cituje portál philly.com kouča letcov.

Manažment Philadelphie v lete zvýšil konkurenciu v zadných radoch tým, že priniesol do kádra veteránov Marka Streita a Hala Gilla. Nový kouč Berube navyše v posledných stretnutiach chcel vidieť v akcii aj mladého Gustafssona a tak "Čierny Peter" pripadol Meszárošovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona