Meszároš sa špekuláciami nezaoberá, v príprave sa zlepšuje

NETKY.SK • 18 September 2013, 11:19 • 2 min
Meszároš sa špekuláciami nezaoberá, v príprave sa zlepšuje

PHILADELPHIA - Slovenský hokejový obranca Andrej Meszároš odohral za uplynulých 565 dní od 1. marca 2012 len trinásť stretnutí. Rodák z Považskej Bystrice dopláca v poslednom čase na časté zranenia, ktoré ho limitujú v zápasovej praxi.

slovakia

left justify in out

Meszároš sa už zotavil z operácie ľavého ramena, pri ktorej mu naprávali natrhnutú manžetu rotátora ramenného kĺbu, a v súčasnosti sa sústreďuje na prípravu na nový ročník. V ňom by chcel byť platným hráčom Philadelphie v NHL.

Kým skúsení hokejisti nemajú radi prípravné duely, keďže v nich o nič nejde a vrchol sezóny prichádza až podstatne neskôr, pre Meszároša sú teraz tieto duely dôležité. Slovák podľa trénera Flyers Petra Lavioletta bude v nich hrať čo najviac, aby sa dostal do správneho rytmu. "Má za sebou dlhú a náročnú cestu. Pre jeho sebadôveru je dobré, že odohral prvé zápasy. Odviedol v nich dobrú prácu. Postupne sa zlepšuje, cíti sa na ľade istejšie a suverénnejšie. V príprave bude hrať často," povedal podľa philly.com Laviolette. 

Samotný Meszároš po dlhej dobe môže hrať hokej bez zbytočných úvah o prípadných ďalších zdravotných problémoch a s čistou hlavou. "Ešte môžem urobiť veľa vecí lepšie. Jednoducho som išiel na ľad a hral som. V príprave je stále dostatok času, aby som sa mohol zlepšovať," povedal pre philly.com Meszároš. Dvadsaťsedemročný obranca má pred sebou posledný rok zmluvy na 4 milióny dolárov s Philadelphiou. V zámorí sa špekuluje aj o jeho prípadnej výmene. Tlak si nepripúšťa a klebety ho netrápia. "To, o čom sa píše v médiách a nie je potvrdené, neberiem vážne. Pre mňa je prioritou len zlepšovať sa a hrať čo najlepšie," povedal pre philly.com Meszároš. 

Meszároš nastúpil v uplynulej sezóne na 11 zápasov, v ktorých dosiahol dve asistencie. Celkovo má v základnej časti NHL na konte 533 stretnutí a 202 bodov (49+153). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies