Mészáros sa po zranení dostáva do formy, je pripravený pomôcť Slovanu

NETKY.SK • 20 Október 2015, 13:24 • 2 min
Mészáros sa po zranení dostáva do formy, je pripravený pomôcť Slovanu

BRATISLAVA - Slovenský futbalista Karol Mészáros je po dvojmesačnej absencii spôsobenej zranením opäť zdravotne v poriadku a chce zabojovať o miesto v základnej zostave ŠK Slovan Bratislava.

slovakia

left justify in out

"Už druhý týždeň trénujem naplno a verím, že dostanem príležitosť ukázať moje schopnosti na ihrisku. Konečne po mesiaci a pol noha drží tak, ako má a vyzerá, že je všetko v poriadku," uviedol v rozhovore pre klubový web 22-ročný ofenzívny univerzál (nar. 25. júla 1993), ktorý stihol dobehnúť aj fyzické resty: "Nemal som úplné voľno. Pracoval som s kondičným trénerom a dával som si tréningy navyše. Cítim sa fajn a čakám na šancu. Potrebujem hernú prax a verím, že sa mi podarí zapadnúť do mužstva, ktoré tréner formuje. Chalani nabehli na nové veci a ja pevne verím, že sa do toho čo najskôr dostanem."


Rodák z Galanty by mohol dostať príležitosť už v utorkovom dueli šestnásťfinálového 4. kola Slovnaft Cupu v Nitre proti domácemu FC. "Verím, že fanúšikov prilákame. Nitra klesla do druhej ligy, a tak teraz možno bude Slovan ešte atraktívnejším súperom než v minulosti. Dúfam, že nám vyjde i počasie a hrať sa bude v dobrej atmosfére," skonštatoval Karol Mészáros, ktorý sa naposledy predstavil v drese "belasých" 15. augusta v ligovom súboji 5. kola v Senici (1:1).


Týždeň na to sa však udiala zmena v realizačnom tíme: novým trénerom Slovana sa stal 45-ročný Cyperčan Nikodimos Papavasiliou, ktorý vystriedal na lavičke Dušana Tittela. Strelec siedmich gólov v uplynulej sezóne Fortuna ligy Mészáros vníma progres mužstva, ktorému po sobotňajšom víťazstve v Myjave (2:0) patrí po 13. kole najvyššej súťaže druhá priečka s päťbodovým odstupom na lídra AS Trenčín.

 

"Vidím veľkú zmenu v prístupe. Tréningy sú omnoho intenzívnejšie a po taktickej stránke veľmi vyspelé. Sme stále lepšie pripravení na súperov a berieme ich veľmi individuálne. Každý duel má svoje osobitosti a tie nám tréner pred ním zdôrazňuje. Myslím si, že sa to prejavuje aj na lepšej fyzickej pripravenosti a napredujeme i výsledkovo. Zlepšila sa aj naša defenzíva. Vieme, aké máme na ihrisku pozície a chalani to teraz splnili na sto percent. To všetko je skvelé aj pre psychiku tímu. V Slovane vždy boli veľmi kvalitní futbalisti, ktorí potrebujú najmä taktické usmernenie. Teraz sa to podľa mňa darí. Chceme byť na ihrisku suverénnejší, zbierať body a stúpať v tabuľke, aby sme Trenčín dostihli i predstihli. Na jarnú časť chceme byť dobre pripravení. Cieľ je predsa jasný - majstrovský titul."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona