Meszároš by mohol stihnúť úvodný zápas ročníka

NETKY.SK • 16 Január 2013, 13:04 • 2 min
Meszároš by mohol stihnúť úvodný zápas ročníka

Meszároš by mohol stihnúť úvodný zápas ročníka - Hokej Dvadsaťsedemročný zadák si počas letnej prípravy pri skákaní v posilňovni roztrhol achilovku na pravej nohe a 7. augusta podstúpil operáciu.

slovakia

left justify in out

imgDvadsaťsedemročný zadák si počas letnej prípravy pri skákaní v posilňovni roztrhol achilovku na pravej nohe a 7. augusta podstúpil operáciu.

Slovenský hokejový obranca Andrej Meszároš by mohol stihnúť úvodný zápas skrátenej sezóny zámorskej NHL, v ktorom jeho tím Philadelphia Flyers narazí na odvekého rivala Pittsburgh Penguins.

Dvadsaťsedemročný zadák si počas letnej prípravy pri skákaní v posilňovni roztrhol achilovku na pravej nohe a 7. augusta podstúpil operáciu. Podľa prvých predpovedí mal prísť o celý ročník 2012/2013, rekonvalescencia však prebiehala expresne. Meszároš od 12. novembra trénuje na ľade a v utorok priznal, že by mohol byť pripravený nastúpiť na úvodný duel ročníka.

"Cítim sa celkom dobre," uviedol rodák z Považskej Bystrice pre Philadelphia Daily News. "Keďže sme neabsolvovali žiadne prípravné stretnutia, rád by som si na konci týždňa vyskúšal nejaký ostrý tréning. Mám už za sebou niekoľko dobrých cvičení, už nemám problém pri vedení puku a zapájam sa aj osobných súbojov, akurát sa potrebujem otestovať v nejakom zápase. Chcem hrať. Ak mi lekári odobria štart, určite nastúpim," dodal Meszároš.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies