Mészáros a Egri podpísali v FC DAC profesionálny kontrakt

NETKY.SK • 11 Marec 2016, 12:05 • 2 min
Mészáros a Egri podpísali v FC DAC profesionálny kontrakt

BRATISLAVA - Dvaja hráči FC DAC 1904 Dunajská Streda András Mészáros a Dezider Egri sa s vedením klubu dohodli na profesionálnych zmluvách a pokračovaní doterajšej vzájomnej spolupráce.

slovakia

left justify in out

Kontrakt obrancu Egriho platí na 1,5 roka, útočník A. Mészáros bude účinkovať na Žitnom ostrove ešte o rok dlhšie. Informuje o tom oficiálna internetová stránka dunajskostredského klubu s tým, že nové zmluvy v piatok hráčom odovzdal športový riaditeľ FC DAC 1904 Krisztián Németh.


Onedlho 20-ročný zakončovateľ András Mészáros (nar. 29. marca 1996) prišiel do D. Stredy v sedemnástich rokoch z Komárna. V uplynulej sezóne výraznou mierou prispel k postupu staršieho dorastu do prvej ligy, už vyše roka sa pripravuje so seniorským A-mužstvom. Debut v najvyššej slovenskej súťaži si odkrútil vlani v októbri na Pasienkoch proti Slovanu Bratislava. Dvadsaťtriročný zadák Dezider Egri (nar. 20. júna 1992) je rodákom aj odchovancom Dunajskej Stredy, zahral si vo viacerých kluboch v okolí. Do FC DAC sa vrátil v lete 2014 zo Senca a v súčasnosti je oporou B-tímu. Kouč Tomislav Marič ho zaradil do kádra "áčka" počas zimnej prípravy, na svoj fortunaligový debut Egri zatiaľ čaká.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies