Mestský poslanec Kašper chce kandidovať na predsedu BBSK

NETKY.SK • 3 August 2016, 08:44 • 2 min
Mestský poslanec Kašper chce kandidovať na predsedu BBSK

BANASKÁ BYSTRICA - Mestský poslanec v Banskej Bystrici Igor Kašper dnes oficiálne oznámil, že sa rozhodol uchádzať o post predsedu Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) v budúcoročných voľbách do vyšších územných celkov (VÚC). Ako dnes pre TASR potvrdil, mieri do volieb ako nezávislý kandidát.

slovakia

left justify in out

"Cítim podporu ľudí v širšom okolí, svojej rodiny a je to aj moja osobná ambícia," reagoval pre TASR vyštudovaný ekonóm a konateľ súkromnej firmy s tým, že jeho snahou je zmeniť politickú kultúru v tomto regióne a spojiť ľudí. "Pred nami je ešte dlhá cesta," dodal v súvislosti s voľbami do VÚC.

 

Igor Kašper je poslancom Mestského zastupiteľstva (MsZ) v Banskej Bystrici už druhé funkčné obdobie, zastupuje volebný obvod č. 4, ktorý zahŕňa sídliská Radvaň a Fončorda, časti mesta Iliaš, Kráľová, Kremnička, Rakytovce a Pršiansku terasu. Pôsobí v poslaneckom klube Smer-SD, SDKÚ-DS, SNS. Je predsedom Komisie MsZ pre financie, správu a hospodárenie s majetkom mesta a podnikateľskú činnosť.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies