Mestskí policajti zachránili muža, ktorý chcel skočiť z Mosta SNP

NETKY.SK • 10 November 2018, 18:36 • 2 min
Mestskí policajti zachránili muža, ktorý chcel skočiť z Mosta SNP

BRATISLAVA - Mestskí policajti z expozitúry Bratislava V v sobotu popoludní zachránili život 40-ročnému mužovi, ktorý chcel spáchať samovraždu skokom z Mosta SNP. TASR o tom informovala hovorkyňa bratislavskej mestskej polície Tatiana Kurucová.

slovakia

left justify in out

Záchrane života podľa nej predchádzal od občana prijatý oznam na linku 159, že na Moste SNP si všimol popri cestnej komunikácii podozrivé konanie osoby.

 

„Hodnovernosť oznamu mestskí policajti okamžite preverili a po príchode na miesto, s cieľom zachrániť život, dostali muža sediaceho na zábradlí na miesto, kde bol mimo ohrozenia života," priblížila Kurucová.

 

Po záchrane muža a zistení jeho totožnosti ho policajti odovzdali do rúk privolaných pracovníkov rýchlej zdravotnej pomoci. "Tí ho previezli do jednej z bratislavských nemocníc," uzavrela hovorkyňa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies