Mestskí policajti v Poprade zneškodnili muža s plynovou zbraňou

NETKY.SK • 8 December 2014, 16:35 • 2 min
Mestskí policajti v Poprade zneškodnili muža s plynovou zbraňou

POPRAD - Mestská polícia v Poprade zneškodnila muža s plynovou zbraňou. Hovorca mesta Poprad Marián Galajda informoval, že k incidentu došlo v piatok (5. 12.) o 18.15 h. na Námestí sv. Egídia.

slovakia

left justify in out

„Ležiaci muž tam manipuloval s ručnou strelnou zbraňou krátko po akcii Príchod Mikuláša, keď sa na námestí nachádzalo obrovské množstvo rodín s deťmi,“ zdôraznil Galajda. Službukonajúca hliadka okamžite odobrala zbraň mužovi a s pomocou hmatov a chvatov ho zneškodnila. S použitím pút ho následne hliadka predviedla na Mestskú políciu, kde dychová skúška preukázala 3 promile alkoholu v krvi.
     

„Dodatočne bolo zistené, že 34-ročný Popradčan manipuloval s funkčnou plynovou zbraňou s dvoma nábojmi. Rýchlym zásahom mestských policajtov nedošlo k žiadnemu výstrelu a ohrozeniu návštevníkov uvedeného podujatia. Vec je v ďalšom riešení,“ uzavrel hovorca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies