Mestská polícia v Trnave bude mať na Trhovej nové klientske centrum

NETKY.SK • 24 Február 2023, 12:00 • 2 min
Mestská polícia v Trnave bude mať na Trhovej nové klientske centrum

TRNAVA - Mestská polícia v Trnave dostane v blízkej dobe nové klientske centrum a prostredníctvom verejného obstarávania (VO) hľadá dodávateľa na realizáciu interiéru.

slovakia

left justify in out

Po viacročných úvahách o presťahovaní na iné miesto padlo rozhodnutie o zotrvaní v priestoroch na Trhovej ulici, v budove známej ako Tatrasklo, kde aj sídli. Počíta sa s využitím pôvodnej výstavnej siene, ktorá je presklená z troch strán. Informuje o tom vestník VO.

 

Radnica plánuje na projekt stavebných prác v prízemní administratívnej budovy vynaložiť do 183.000 eur. V projekte sa uvádza, že presklenie priestoru zostane zachované, avšak využije sa dierovaná polymetrická fólia do výšky dvoch metrov, ktorá zabezpečí optický kontakt z vnútra policajnej stanice smerom von a zároveň naopak, aby z exteriéru nebolo vidieť dnu. Z Trhovej ulice bude vybudovaný aj nový vstup s miestom prvého kontaktu. Záujemcovia o zákazku sa môžu do výberového konania prihlásiť do 9. marca. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona