Mestská polícia v Banskej Bystrici posilní hliadky v okolí cintorínov

NETKY.SK • 31 Október 2022, 14:40 • 2 min
Mestská polícia v Banskej Bystrici posilní hliadky v okolí cintorínov

BANSKÁ BYSTRICA - Počas Sviatku všetkých svätých 1. novembra, ako aj v nasledujúci deň, kedy si pripomíname Pamiatku zosnulých, Mestská polícia (MsP) v Banskej Bystrici posilní hliadky. TASR o tom v pondelok informoval Miroslav Strelec z kancelárie banskobystrického primátora.

slovakia

left justify in out

"Príslušníci MsP budú vykonávať zvýšený dohľad nad dodržiavaním pravidiel cestnej premávky, keďže sa počas novembrových sviatkov očakáva intenzívny nápor ľudí. Súčasne budú dohliadať na ich pokojný priebeh v okolí mestských cintorínov a v priľahlých častiach," konštatoval Strelec. MsP v súvislosti so zhustením premávky okolo cintorínov a zvýšený počet parkujúcich vozidiel vyzýva ľudí, aby rešpektovali pokyny jej príslušníkov a dopravné značenie. Taktiež apeluje, aby si obyvatelia nenechávali cennosti a doklady vo vozidlách, a rovnako ani tašky či kabelky bez dozoru na viditeľnom mieste. Pripomína aj dôležitosť reflexných prvkov najmä v súčasnom jesenno-zimnom období. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies