Mestská hromadná doprava v hlavnom meste mešká približne od päť do 15 minút

NETKY.SK • 18 Február 2019, 17:02 • 2 min
Mestská hromadná doprava v hlavnom meste mešká približne od päť do 15 minút

BRATISLAVA - Dopravná situácia v Bratislave v súvislosti s uzávierkou ulice Mlynské nivy, ako aj niektorých zjazdov z Prístavného mosta je v popoludňajšej špičke relatívne plynulá.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff, doteraz polícia nezaznamenala žiadne mimoriadne udalosti.

Podľa hovorkyne Dopravného podniku Bratislava (DPB) Adriany Volfovej v súvislosti s uzávierkou Mlynských nív a zjazdov z Prístavného mosta je situácia v popoludňajšej dopravnej špičke pokojná. “V súčasnosti zaznamenáva dispečing DPB meškania MHD približne od päť do 15 minút,“ uvádza sa ďalej v stanovisku DPB.

Od dnešného rána je v súvislosti s výstavbou multifunkčného komplexu, súčasťou ktorého bude nová autobusová stanica, uzavretá pre automobilovú dopravu aj MHD ulica Mlynské nivy. Úplne vylúčená doprava je v úseku od križovatky so Svätoplukovou ulicou po križovatku s Karadžičovou ulicou.

 

Pre autá budú Mlynské nivy zatvorené rok, pre MHD pol roka. Už v piatok večer z dôvodu výstavby napojenia rýchlostnej cesty R7 na Bajkalskú a Prístavnú ulicu a na diaľnicu D1 uzavreli prejazdy okružnou križovatkou Prievoz pod Prístavným mostom. Táto uzávera potrvá pol roka.

Bratislavský magistrát v spolupráci s políciou zriadil operačné stredisko, ktoré bude riešiť problémy týkajúce sa dopravy. Verejnosti bude oddnes k dispozícii telefonická linka, na ktorú môžu ľudia v pracovné dni od 6:00 do 22:00 hlásiť problémy v doprave, alebo klásť otázky v súvislosti s dopravnými riešeniami.

 

Občanov mesto žiada, aby v prípadoch, ak nejde o záchranu života, zdravia či majetku, nevolali na tiesňové linky, ale aby telefonovali na linku operačného strediska 0800 242 000.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies