Mesto pripravilo letný tábor pre 40 detí zo sociálne slabších rodín

NETKY.SK • 5 Júl 2017, 15:06 • 2 min
Mesto pripravilo letný tábor pre 40 detí zo sociálne slabších rodín

POPRAD - Mesto Poprad už po 17. raz pripravilo pre 40 detí zo sociálne slabších rodín prázdninový tábor, ktorý vyvrcholí v nedeľu 9. júla.

slovakia

left justify in out

"Do tohto tábora sa snažíme vybrať vždy deti, ktorých rodičia by si zaplatiť tábor pre svoje ratolesti nemohli dovoliť. Pre mnohé je tento mestský tábor jediný, ktorý sa im podarí navštíviť. Radosť z pobytu je potom pre nich naozaj neopísateľná," uviedla Petra Závacká zo sociálneho odboru na Mestskom úrade v Poprade.

 

Lektori tábora pripravili program plný hier, súťaží a športových aktivít. Deti sa naučia poskytovať prvú pomoc, spoznávať budú krásy okolia. Pozemnou lanovkou pôjdu na výlet zo Starého Smokovca na Hrebienok a navštívia aj Rainerovu chatu. V rámci pobytu v Tatranskej Lomnici navštívia tamojšiu Expozíciu tatranskej prírody. Veľkým prekvapením budú vizuálne ilúzie v zábavnom parku Tricklandia, do ktorého sa vyberú historickým vlakom Kométa. Mesto Poprad vyčlenilo na realizáciu letného tábora 10.000 eur.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies