Mesto nebude stavať nové komunitné centrum na Luníku IX

NETKY.SK • 6 Február 2014, 09:22 • 2 min
Mesto nebude stavať nové komunitné centrum na Luníku IX

KOŠICE - Nové komunitné centrum za približne 1,5 milióna eur sa v košickej mestskej časti Luník IX nebude stavať. Zmenu projektového zámeru, ktorá uvažuje o rekonštrukcii a rozšírení existujúceho komunitného centra za 202 400 eur schválil aj Úrad splnomocnenca vlády pre rómske komunity.

slovakia

left justify in out

Na pondelkové rokovanie mestského zastupiteľstva predkladá tento zámer námestníčka primátora Renáta Lenártová. Poslanci majú odsúhlasiť podanie žiadosti o nenávratný finančný príspevok a spolufinancovanie projektu. Ako vyplýva z materiálu zverejneného na stránke mesta, projekt rekonštrukcie jestvujúceho komunitného centra ráta s výmenou okien, novými rozvodmi elektroinštalácie, výmenou podláh, sociálnych zariadení a zmenou vnútorného dispozičného riešenia.

Náklady na projektovú dokumentáciu a stavebné práce dosiahnu 170 016 eur. Nový nábytok, informačné technológie a pracovné pomôcky by mali stáť 32 384 eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona