Mesto Bratislava ponúka bezplatné prehliadky pre jej obyvateľov aj návštevníkov

NETKY.SK • 6 Júl 2020, 12:20 • 2 min
Mesto Bratislava ponúka bezplatné prehliadky pre jej obyvateľov aj návštevníkov

Staňte sa turistom vo vlastnom meste na bezplatných prehliadkach Bratislavy. Touto cestou by sme Vás radi pozvali na prehliadky nielen klasických pamiatok, ale hlavne mestských častí, ktoré ukrývajú mnoho zaujímavého.

slovakia

left justify in out

Ide o pokračovanie projektu Turistom vo vlastnom meste, ktoré organizácia Bratislava Tourist Board (BTB) spustila už počas koronakrízy sériou 15 virtuálnych video prehliadok.

 

img

 

Počas celého leta BTB spolu s bratislavskými sprievodcami prinesie bezplatné cykloprehliadky a pešie prehliadky v slovenskom jazyku, na ktorých bude možné spoznať zaujímavé miesta Bratislavy v jednotlivých mestských častiach ako Petržalka, Nové Mesto, Ružinov či inde. 

 

img

 

Bližšie informácie o jednotlivých prehliadkach, termíny a rezervačné formuláre záujemcovia nájdu na stránke www.visitbratislava.com/prehliadky. Prehliadky odštartovali 4. resp. 5. júla a postupne každý týždeň budú pribúdať ďalšie.

 

img

 

Cykloprehliadky sa konajú v spolupráci s cyklokoordinátorom Hlavného mesta SR Bratislava. Tento projekt je realizovaný s finančnou podporou Ministerstva dopravy a výstavby SR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona