Messiho životný príbeh v kinách už na budúci rok

NETKY.SK • 9 Máj 2013, 14:12 • 2 min
Messiho životný príbeh v kinách už na budúci rok

BARCELONA - Patrick Ewald a Shaked Berenson zo spoločnosti Epic Pictures Group dostali práva na sfilmovanie knihy o najlepšom futbalistovi súčasnosti s názvom: "MESSI: Príbeh chlapca, ktorý sa stal legendou".

slovakia

left justify in out

Autorom publikácie o Lionelovi Messim je známy taliansky športový žurnalista Luca Caioli, ktorý vyspovedal mnoho členov rodiny hviezdy FC Barcelona a argentínskej reprezentácie, futbalových expertov i bývalých hráčov. Film by mal vyjsť súbežne s budúcoročnými majstrovstvami sveta v Brazílii (12 júna - 13. júla). Publikácia o skromnom Juhoameričanovi, ktorý prekonal fyzický nedostatok v podobe nízkeho vzrastu a stal špičkovým futbalistom, má názov "MESSI: Chlapec, ktorý nemohol vyrásť" a sú v nej výpovede rodičov i bývalých trénerov Lionela Messiho.

"Cieľom je vytvoriť silný a pozitívny film, po ktorom budú návštevníci kín odchádzať s pocitom, že sa im môžu naplniť ich sny," vyhlásil Ewald. "Nádherný príbeh Lionela Messiho zaujme mladých i staršiu generáciu. Diváci spoznajú neuveriteľnú rozprávku, ktorej ústrednou témou je boj za svoje sny," doplnil Berenson.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies