Messiho v nominácii Argentíny nahradí debutant Icardi

NETKY.SK • 1 Október 2013, 09:49 • 2 min
Messiho v nominácii Argentíny nahradí debutant Icardi

BUENOS AIRES - Zranenie Lionela Messiho otvorilo dvere do nominácie argentínskej futbalovej reprezentácie na kvalifikačné zápasy MS 2014 s Peru a Uruguajom pre útočníka Maura Icardiho z Interu Miláno.

slovakia

left justify in out

Tréner dvojnásobných majstrov sveta Alejandro Sabella tak zareagoval na stratu štvornásobného najlepšieho hráča sveta z FC Barcelona, ktorý sa zranil v ligovom súboji s Almeriou. Argentína je lídrom juhoamerickej kvalifikácie a už má zabezpečenú finálovú účasť na budúcoročnom svetovom šampionáte v Brazílii. "Sabella povolal útočníka Maura Icardiho na zápasy s Peru a Uruguajom," citovala agentúra Reuters z oficiálneho vyhlásenia Argentínskej futbalovej asociácie (AFA).

Pre Icardiho je to prvá pozvánka do tímu, ktorý najprv 11. októbra v Buenos Aires hostí Peru, o štyri dni neskôr sa predstaví v Montevideu. Dĺžka absencie Messiho sa odhaduje na tri týždne. Dvadsaťročný Icardi je reprezentantom Argentíny do 21 rokov, z juniorských tímov FC Barcelona sa v roku 2011 presunul do Sampdorie Janov, odkiaľ v tejto sezóne prestúpil do Interu Miláno.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies