Messiho trafila fľaša s vodou, videl žltú kartu

NETKY.SK • 1 December 2014, 11:58 • 2 min
Messiho trafila fľaša s vodou, videl žltú kartu

VALENCIA - Keď futbalisti FC Barcelona oslavovali víťazný gól Sergia Busquetsa v nedeľňajšom zápase 13. kola Primera División na trávniku Valencie, priletela z hľadiska plastová fľaša s vodou a trafila Lionela Messiho do hlavy.

slovakia

left justify in out

Argentínsky líder Kataláncov zašiel za rozhodcom Davidom Fernándezom Borbalanom, aby sa posťažoval. Muž s píšťalkou mu však ukázal žltú kartu. V pozápasovom reporte rozhodca Borbalan uznal, že Messiho naozaj zasiahla fľaša s vodou, ale žltú kartu mu uložil za zdržiavanie a nepokračovanie v hre. Messi neskôr strávil istý čas s klubovým fyzioterapeutom, ale zdalo sa, že zostal nezranený. Informuje o tom server denníka The Guardian.

 

Vďaka gólu Busquetsa vo štvrtej minúte nadstaveného času Barcelončania získali tri body a v tabuľke si udržali dvojbodové manko za vedúcim Realom Madrid. "Mali sme šťastie, že sa nám podarilo streliť gól v samom závere. Remíza pre nás je vždy málo, preto hráme až do úplného konca," citujú britské médiá Busquetsa. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies