Messiho tím zdolal v exhibícii zvyšok sveta na čele s Neymarom 8:5

NETKY.SK • 3 Júl 2013, 12:16 • 2 min
Messiho tím zdolal v exhibícii zvyšok sveta na čele s Neymarom 8:5

LIMA - Predtým než sa stretnú ako spoluhráči v FC Barcelona, odohrali dve veľké futbalové hviezdy Lionel Messi a Neymar proti sebe benefičné stretnutie.

slovakia

left justify in out

V utorňajšom druhom z plánovaných troch charitatívnych zápasov pod názvom "Priatelia Lea Messiho proti výberu sveta" strelili Argentínčan aj Brazílčan po dva góly, z víťazstva 8:5 sa tešil štvornásobný najlepší futbalista planéty. Do duelu mal pôvodne zasiahnuť aj slovenský reprezentant Marek Hamšík, ale vedenie jeho zamestnávateľa SSC Neapol mu to napokon neumožnilo.

Benefičné podujatie v peruánskej Lime sledovalo 30-tisíc fanúšikov a mohli vidieť v akcii napr. Pabla Aimara, Ezequiela Lavezziho, Paola Cannavara, Marca Materazziho, Florenta Maloudu, Daniho Alvesa, Javiera Mascherana či Érica Abidala. Výber Lionela Messiho viedol Talian Fabio Capello, na lavičke výberu sveta sedel legendárny Brazílčan Zico.

Messi už minulý týždeň nahneval svojich fanúšikov, keď zrušil autogramiádu pred prvým benefičným zápasom v kolumbijskom Medellíne. Tí potom zablokovali cestu autobusu s futbalistami a prvý duel sa začal s vyše hodinovým oneskorením. V stredu sa malo uskutočniť záverečné tretie meranie síl v Los Angeles, ale organizátori nečakane zrušili toto stretnutie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona