Messiho syn Thiago sa tri dni po narodení stal členom Newell’s Old Boys

NETKY.SK • 8 November 2012, 23:00 • 2 min
Messiho syn Thiago sa tri dni po narodení stal členom Newell’s Old Boys

Messiho syn Thiago sa tri dni po narodení stal členom Newell’s Old Boys - Futbal ROSARIO – Syn Lionela Messiho, Thiago, sa stal členom fanklubu Newell’s Old Boys potom, ako sa klub dohodol s jeho dedkom Jorgeom. Argentínsky klub, v ktorom Messi hral počas

slovakia

left justify in out

imgROSARIO – Syn Lionela Messiho, Thiago, sa stal členom fanklubu Newell’s Old Boys potom, ako sa klub dohodol s jeho dedkom Jorgeom.

Argentínsky klub, v ktorom Messi hral počas svojich mládežníckych rokov, vydal pre čerstvo narodené dieťa oficiálnu členskú kartu. Thiago sa narodil v Barcelone dňa 2.novembra 2012.

Predstavitelia klubu priletia do Európy s oficiálnou dokumentáciou pre ich najnovšieho člena, a privezú so sebou aj klubový dres s Thiagovým menom a kultovým číslom 10, ktoré preslávil jeho otec, kapitán Argentíny.
Lionel Messi sa narodil v argentínskom meste Rosario a stále je fanúšikom Newell’s.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona