Messiho štart v semifinále pohára proti Realu Madrid je otázny

NETKY.SK • 5 Február 2019, 19:21 • 2 min
Messiho štart v semifinále pohára proti Realu Madrid je otázny

BRACELONA - Nad štartom argentínskeho futbalistu Lionela Messiho v stredajšom úvodnom semifinálovom stretnutí španielskeho Kráľovského pohára proti Realu Madrid visí otáznik. O zaradení útočníka FC Barcelona do základnej zostavy rozhodne tréner Ernesto Valverde tesne pred zápasom s veľkým rivalom, nebude však podľa vlastných slov v žiadnom prípade riskovať.

slovakia

left justify in out

 O zaradení útočníka FC Barcelona do základnej zostavy rozhodne tréner Ernesto Valverde tesne pred zápasom s veľkým rivalom, nebude však podľa vlastných slov v žiadnom prípade riskovať. Messi sa necítil komfortne po sobotňajšom ligovom zápase s Valenciou (2:2), keď ho pobolieval stehenný sval.

 

 

"Zatiaľ neviem, ako na tom je a či s ním budem môcť počítať. V pondelok netrénoval. Uvidíme, ako zareaguje sval na utorňajší tréning," vyhlásil Valverde.

 

Zápas má výkop v stredu o 21.00 h, odveta na madridskom štadióne Santiaga Bernabeua je na programe 27. februára. Následne sa oba tímy stretnú 2. marca v rámci dlhodobej ligovej súťaže v El Clasicu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona