Messiho priamy kop zachránil Barce bod

NETKY.SK • 9 Január 2017, 10:03 • 2 min
Messiho priamy kop zachránil Barce bod

VILLARREAL - Hráči FC Barcelona stratili v boji o španielsky ligový titul ďalšie dva body. V nedeľňajšom súboji 17. kola Primera División remizovali 1:1 na pôde tímu FC Villarreal. Skóre duelu otvoril v 50. min po rýchlom protiútoku do rozhodenej obrany hostí taliansky útočník Nicola Sansone. Hosťom zariadil zisk bodu v 90. min z priameho kopu Argentínčan Lionel Messi. Domáci brankár Sergio Asenjo bol pri jeho presnej strele do "šibenice" bez šance.

slovakia

left justify in out

Barcelončania sú so ziskom 35 bodov tretí v tabuľke La Ligy, na druhú Sevillu (36) strácajú bod. Líder Real Madrid, ktorý má zápas k dobru, má na konte 40 bodov. Villarreal (30) klesol na 5. miesto za Atlético Madrid (31).


Tréner "Blaugranas" Luis Enrique mal po zápase pocit, že jeho zverenci urobili maximum pre prvé tohtoročné víťazstvo. Minulý štvrtok prehrali v Copa del Rey v Bilbau (1:2). "Moje mužstvo si zaslúžilo viac. Mali sme vyhrať, ale futbal nebýva vždy fér. Villarreal má dobrý tím, ktorý sa snaží hrať smerom dopredu. Vedia, čo majú robiť s loptou aj bez nej. Uvedomovali sme si, že náš čaká náročný duel. Hráčom nemám čo vytknúť, odohrali skvelé stretnutie a zaslúžili si získať tri body. Rovnaké pocity som mal aj v Bilbau, kde sme v skutočnosti hrali ešte lepšie. Do konca sezóny stále zostáva dosť času a určite ešte zabojujeme. Musíme však zlepšiť našu formu. Vo futbale je najťažšie strieľanie gólov," cituje portál soccerway.com slová 46-ročného rodáka z Gijónu.


"Žltá ponorka" potvrdila, že v tejto sezóne to ani favorizovanejšie mužstvá proti nej nemajú ľahké. Skalpu Villarrealu sa po madridských tímoch Reale a Atléticu nedočkala ani Barcelona. Kormidelník Villarrealu Fran Escribá bol s bodom spokojný napriek tomu, že domáci boli sekundy od zisku všetkých troch.

 

"Tento bod si musíme vážiť. Som veľmi pyšný na mojich hráčov, podali dobrý výkon a v stretnutí predviedli viacero pekných akcií. Úroveň nášho mužstva je naozaj vysoká. V súboji proti Barcelone sa o tom mohli všetci presvedčiť," skonštatoval Fran Escribá, ktorý tesne pred začiatkom tejto sezóny nahradil na lavičke Villarrealu Marcelina Garcíu Torala.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies